Italija: Akcija protiv Kamore

Rim -- Italijanska policija saopštila je da je privela 69 osoba, zaplenila 70 kilograma kokaina i imovinu u vrednosti od 65 miliona evra.

Izvor: Beta
Podeli

Od ukupno 86 izdatih naloga za hapšenje, privedeno je 69 osoba, navela je policija dodajući da je zaplenjena droga poreklom iz Kolumbije. Operaciju, koju je predvodio jedan napuljski sudija u okviru istrage o lokalnoj mafiji, pozdravio je ministar unutrašnjih poslova Roberto Maroni ističući da takva akcija "pokazuje koliko je organizovani kriminal sposoban da se uvuče u poslovni svet".

Policija je u istoj akciji zaplenila i 27 kilograma hašiša i 62 kilograma marihuane.

Istraga je, takođe, omogućila da se otkriju putevi preko kojih su kriminalci prali novac, a pod istragom su i dvoje zaposlenih u pravosuđu, kao i jedan poznati psihijatar, prenosi agencija Ansa.

Info

Meksiko: 13 mrtvih u napadu

Sijedad Huares -- Grupa naoružanih ljudi upala je na jednu proslavu u meksičkom gradu Sijudad Huaresu i ubila 13 mladih ljudi, a ranila više od 20, objavili su pravosudni organi.

Svet nedelja 31.01. 21:25 Komentara: 1

Moskva: Protest protiv vlade

Moskva -- Moskovska milicija je tokom antivladinih demonstracija u centru Moskve uhapsila oko 100 ljudi, među kojima je i bivši potpredsednik ruske vlade Boris Njemcov.

Svet nedelja 31.01. 19:25 Komentara: 5
strana 1 od 943 idi na stranu