Konaci i Grand spremni za sezonu

Nakon što je JP "Skijališta Srbije" otpočelo ski sezonu na Kopaoniku i MK grupa je zvanično otvorila vrata novih smeštajnih kapaciteta.

Izvor: B92

Petak, 25.12.2009.

01:52

Default images

MK grupa, vlasnika Miodraga Kostića, kupila je prošle godine apartmansko naselje "Konaci" i hotel "Grand", koji čine 50 odsto smeštajnih kapciteta na Kopaoniku i u njihovo renoviranje do sada uložila više od 8,5 miliona evra. Iz MK grupe najavljuju da uprkos većim cenama i ekonomskoj krizi očekuju veći broj turista kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Za predstojeću zimsku sezonu svi apartmani i sobe u "Konacima" i hotelu "Grand" rasprodati su mesecima unapred, a u UMK "Moauntajn rizortu" kažu da su do sada umesto predviđenih šest u "Konake" i "Grand" investirali više od osam miliona evra.

Izgrađen je novi velnes i spa centar na 2400 metara kvadratnih, a sve sobe i apartmani, uključujući i onaj predsednički u kojem je prošle godine boravio i predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko kompletno su renovirani.

Cene su više nego prošle sezone, ali u MK grupi kažu da ipak može da se nađe smeštaj za svačiji džep.

Predsednik MK grupe Miodrag Kostić najavio je da će i ove zime među njegovim gostima na Kopaoniku biti poznata imena iz sveta biznisa, politike i sporta, među kojima i Filip Cepter i Novak Đoković, a već na proleće Kostić planira da predloži Vladi Srbije da se na njegovoj planini organizuje regionalni samit predsednika balkanskih država.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: