Konaci i Grand spremni za sezonu

Beograd -- Nakon što je JP "Skijališta Srbije" otpočelo ski sezonu na Kopaoniku i MK grupa je zvanično otvorila vrata novih smeštajnih kapaciteta.

Izvor: B92
Podeli

MK grupa, vlasnika Miodraga Kostića, kupila je prošle godine apartmansko naselje "Konaci" i hotel "Grand", koji čine 50 odsto smeštajnih kapciteta na Kopaoniku i u njihovo renoviranje do sada uložila više od 8,5 miliona evra. Iz MK grupe najavljuju da uprkos većim cenama i ekonomskoj krizi očekuju veći broj turista kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Za predstojeću zimsku sezonu svi apartmani i sobe u "Konacima" i hotelu "Grand" rasprodati su mesecima unapred, a u UMK "Moauntajn rizortu" kažu da su do sada umesto predviđenih šest u "Konake" i "Grand" investirali više od osam miliona evra.

Izgrađen je novi velnes i spa centar na 2400 metara kvadratnih, a sve sobe i apartmani, uključujući i onaj predsednički u kojem je prošle godine boravio i predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko kompletno su renovirani.

Cene su više nego prošle sezone, ali u MK grupi kažu da ipak može da se nađe smeštaj za svačiji džep.

Predsednik MK grupe Miodrag Kostić najavio je da će i ove zime među njegovim gostima na Kopaoniku biti poznata imena iz sveta biznisa, politike i sporta, među kojima i Filip Cepter i Novak Đoković, a već na proleće Kostić planira da predloži Vladi Srbije da se na njegovoj planini organizuje regionalni samit predsednika balkanskih država.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu