Sudija upao u kabinet ministarke

U kabinet ministarke pravde Snežane Malović nakon sednice Visokog saveta sudstva o opštem izboru upao je sudija Vrhovnog suda koji nije reizabran, saznaje Blic.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.12.2009.

22:04

Default images

Incident se dogodio u sredu, a izvor lista iz vrha srpskog pravosuđa kazao je da je sudija u kabinet ministarke ušao bez najave prošavši pored sekretarice koja nije stigla da reaguje. Nakon tih događaja pojačano je obezbeđenje ministarki Malović, koja je potvrdila da je bilo pritisaka i pretnji, ali da one nisu uticale na donošenje konačnih odluka.

"Ministarka je bila sama u kabinetu, a on je ljutito zamerao i prebacivao joj što nije reizabran. Iz advokatskih krugova bilo je sličnih poziva, ali tu su upućene uvrede i pretnje ministarki. Ti krugovi su se žestoko zalagali za neke sudije", kazao je izvor lista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: