Tadić osudio pretnje "Insajderu"

Povodom pretnji autorima Insajdera, predsednik Tadić poručio da država neće tolerisati nasilje huligana i kriminalaca koji prete novinarima jer rade svoj posao.

Izvor: B92

Subota, 05.12.2009.

14:16

Default images

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je država preduzela sve mere zaštite i najavio da će državni organi reagovati u skladu sa zakonom, uhapsiti i procesuirati svakog ko ugrožava tuđe živote, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Posle emitovanja "Insajdera" o pojedincima koji se kriju iza navijačkih grupa, na internetu su autorima emisije upućene pretnje, od kojih su neke i pretnje smrću.

Nakon emitovanja samo prvog dela emisije "Insajder: (Ne)moć države", u kojoj su prvi put objavljena imena, prezimena i fotografije huligana, kao i krivična dela za koja su osumnjičeni, jedina reakcija za sada je slanje brojnih komentara na internetu.
Osim neumesnih i vulgarnih komentara, autorki "Insajdera", Brankici Stanković, na stranici "Fejsbuk" upućene su i pretnje:

1. Seko, krenula si na ljude i igru gde je život mnogo malo vredi. nisu ovo mafijaši, političari i korumpirani bogataši… žao mi te je ima da boli!

2. Pitanje za Brankicu, hoćeš li ti poginuti za svoju ideju. mi hoćemo... e vidiš to je naša snaga. Nikad nas nećete ugasiti.

3. Ma svi ste vi sa b92 režimske kurve i plaćenici treba vas ukinuti što pre

4. Treba je zaklati i dati ovima iz b92 da je pojedu. Mrtva kurvo!!!

5.Treba vas ugasiti đubrad DB-ovska

6.Kučko nećeš dugo... odjebi bre od navijača!!!

Nastavak serijala emisije "Insajder" je u četvrtak u 22 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

205 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: