"Kika" donira Sigurnu kuću

Beograd -- Austrijska kompanija "Kika", pokloniće nameštaj u vrednosti od milion i po dinara, za uređenje sigurne kuće za žrtve porodičnog nasilja.

Izvor: B92
Podeli

Pored toga "Kika" otvara najveći centar za nameštaj u Srbiji. Zaposlili su 250 radnika, a kako kažu, za ulaganje u Srbiju su se odlučili zbog dobre infrastrukture, ali i povoljnog geografskog položaja zemlje. Objekat koji se nalazi na Bežanijskog kosi izradila je firma "Imel".

Sa uloženih 30 miliona evra ovaj salon nameštaja je jedna od najvećih investicija u Srbiji, ove godine.

Na 11 hiljada kvadratnih metara i sa više od 30 hiljada proizvoda u austrijskoj kompaniji “Kika” kažu da će svaki kupac pronaći nešto za svoj džep. Od jeftinih proizvoda, do visokokvalitetnih, vrhunskog dizajna.

"Mislim da je naša glavna prednost to što sve imamo pod jednim krovom. Od posuđa za kuhinju, do nameštaja i posteljine. To što smo velika kompanija imamo mogućnost povoljnijih cena, a i dobro smo proučili kakve su cene u konkurentskim kućama. Na kraju će kupac biti pobednik, jer će i konkurencija proučiti naše cene i cenovna konkurencija je dobra za kupce”, kaže generalni direktor “Kika internacional” Predrag Koh.

Osim kupaca, kažu u "Kiki", korist će imati i domaće firme.

“Mi smo internacionalna kompanija, ali ne možemo da živimo bez lokalnih dobavljača. Nemamo u svakoj prodavnici isti nameštaj, uvek se prilagođavamo lokalnom tržištu. Trenutno radimo sa 15 lokalnih dobavljača u Srbiji, i planiramo da povećamo ovaj broj”, objašnjava Koh.

Deo ovog nameštaja, u vrednosti od milion i po dinara, kompanija Kika će pokloniti za uređenje sigurne kuće za žrtve porodičnog nasilja.

strana 1 od 840 idi na stranu