Direktor FBI-ja u Sarajevu

Direktor američkog FBI-ja Robert Miler razgovarao je u Sarajevu sa članovima Predsedništva BiH i istakao da SAD žele da blisko sarađuju sa BiH.

Izvor: Beta

Četvrtak, 19.11.2009.

17:11

Default images

Miler je izjavio da su odnosi SAD sa BiH važni i da "američka administracija želi da doprinese izgradnji struktura BiH". Direktor FBI-ja je naglasio važnost saradnje službi bezbednosti koje se bave problemima poput trgovine ljudima i drogom i kriminala. Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić je rekao da BiH želi da unapredi odnose sa SAD u svim oblastima.

Komšić je istakao da je BiH neophodna pomoć FBI-ja u vezi sa bezbednosnim izazovima, ali je naglasio da "u BiH nije bilo, niti ima terorizma".

Komšić je rekao i da treba kontinuirano raditi na eliminisanju političkog uticaja na operativnim policijskim i sigurnosnim strukturama.

On je istakao važnost podrške FBI-ja u zaštiti slobode medija i novinara u BiH, saopštilo je Predsedništvo BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: