Falsifikovali carinske isprave

Požarevačka policija saopštila je da je uhapsila Srđana N.(36) i Nešu M.(41) iz Požarevca koji su osumnjičeni za falsifikovanje isprava i za carinske prekršaje.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2009.

15:04

Default images

Oni su, kako navodi policija, osumnjičeni da su falsifikovali carinsku dokumentaciju potrebnu za registrovanje inostranih automobila, a nakon registracije falsifikovanom dokumentacijom vozila prodavali.

Požarevačka policija je u decembru 2008. godine, protiv Srđana N. I Neše M. podnosila krivične prijave zbog sumnje da su od juna 2008. registrovali više od 20 putničkih automobila, podnoseći za registraciju vozila falsifikovanu carinsku dokumentaciju.

Proverama je utrvđeno da su neki od registrovanih automobila ukradeni u Austriji tokom 2008.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji Opštinskog suda u Požarevcu koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Protiv njih su podnete i prijave za izvršene carinske prekršaje.

Veći deo tako registrovanih vozila marke "Mercedes", "BMW", "Pežo", "Sitroen" i "Audi" policija je našla i oduzela a za nekim automobilima se još traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: