Dvostruko ubistvo u Bojniku

I.T. (69) iz bojničkog sela Gornje Brijanje ubio je jutros dvoje komšija nakon čega je uhapšen, potvrdio je portparol leskovačke policije Boban Zdravković.

Izvor: B92, FoNet

Subota, 31.10.2009.

11:08

Default images

Ubistvo se dogodilo oko devet sati, a ubica je uhapšen i trenutno je u policijskoj stanici u Leskovcu. Prema navodima policije, ubijen je muškarac Đ.Đ. (59) i žena J.S. (55), a ubistvo je izvršeno iz lovačke puške. Pretpostavlja se da je motiv zločina to što je ubica verovao da ga ubijeni duže vreme potkradaju.

Nezvanično se saznaje da su ubica i njegove žrtve od ranije bili u lošim odnosima.

Hapšenje je, ranije danas, potvrdio i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je rekao da je ubica, pri hapšenju, u jednom trenutku potegao i oružje na policiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: