Pregažen kengur u centru Beograda

Iz Zoološkog vrta u Beogradu u toku dana pobeglo je mladunče kengura koje je potom udario automobil na uglu Bulevara despota Stefana i Cetinjske ulice.

Izvor: B92

Sreda, 30.09.2009.

15:59

Default images

Po telo kengura došli su radnici Zoološkog vrta, a potom su životnju prebacili u kombi veterinarske službe Beograd. Prema nezvaničnim informacijama, za kengurom je jurilo nekoliko dece i on je izleteo ispred automobila.

Umesto da objasni kako je moguće da iz Zoološkog vrta pobegnu životinje, direktor ovog gradskog preduzeća Vuk Bojović za B92 nije želeo da komentariše slučaj, rekavši da je informacija za B92 ta da je iz ZOO vrta pobeglo 17 Kengura.

B92 je u policiji saznao da je u Zoološkom vrtu pokušana krađa dva kengura, jedno mladunče je ubijeno, dok je drugo pregazio automobil.

Ostaci životinje biće prebačeni na veterinarski fakultet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: