Supruga priznala ubistvo muža

Mara G. priznala je da je ubila svog muža Zorana G, čiji je obezglavljeni i spaljeni leš nađen u subotu nedaleko od Kadinjače, saopštila je policija.

Izvor: B92

Nedelja, 20.09.2009.

11:11

Default images

Mara G. je uhapšena i određeno joj je policijsko zadržavanje. U saopštenju se kaže da su se supružnici 16. septembra posvađali, a potom potukli, pri čemu su koristili noževe. Mara G. (39) se sumnjiči da je supruga ubola dva puta u stomak, leš sakrila, da bi ga sutradan isekla, umotala u najlon, odvezla do sela Zaglavak, gde ga je polila benzinom i zapalila.

Nakon što je leš 19. septembra pronađen, Mara G. je došla na to mesto, saopštila o kome je reč i priznala da je izvršila krivično delo.

O zadržavanju osumnjičene obavešteni su istražni sudija i okružni javni tužilac, koji su uz policiju iz Užica izvršili uviđaj. Obdukcija leša Zorana G. (42) biće izvršena danas, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: