Usluga "Prisustvo oca"

Beograd -- Otac koji želi da prisustvuje rođenju deteta, ukoliko se žena porađa u klinici "Narodni front" u Beogradu, mora da plati čak 17.700 dinara, piše Blic.

Izvor: Blic
Podeli

Ipak, ni tako nerazumna cena ne odbija buduće očeve da podrže supruge pa porođaju u ovoj ustanovi, u proseku, prisustvuje jedan otac u deset dana.

Direktor GAK "Narodni front" Dušan Stanojević nije bio dostupan da komentariše ovu cenu i da odgovori zašto ova usluga košta toliko i šta se utroši tokom njenog pružanja. "Blic" je saznao da je cenu predložio direktor ustanove, a prihvatio je Upravni odbor.

Ni u ostalim ustanovama "Blic" nije dobio odgovor zašto su tolike cene prisustva očeva na porođajima, osim da je reč o slobodnoj proceni direktora ustanova, a da te cene zatim odobravaju upravni odbori i Ministarstvo zdravlja.

Info

Osuđen bivši predsednik Perua

Lima -- Bivši predsednik Perua Alberto Fudžimori, koji je već osuđen na 25 godina zatvora zbog masakra civila, osuđen je na šest godina zbog korupcije i prisluškivanja.

Svet sreda 30.09. 21:15 Komentara: 0

Dodik: Moguć i referendum

Banja Luka -- Premijer RS Milorad Dodik kaže da će vlasti RS raspisati referendum ako visoki predstavnik u BiH nastavi da nameće rešenja koja nisu u interesu tog entiteta.

Region sreda 30.09. 21:12 Komentara: 10

Protest protiv nasilja

Beograd -- Koalicija mladih protiv nasilja pozvala je građane da se pridruže šetnji protiv nasilja, koja će početi sutra u 17 sati sa platoa ispred Filozofskog fakulteta.

Politika sreda 30.09. 19:42 Komentara: 16
strana 1 od 809 idi na stranu