Pucnjava u garaži u centru Beograda

50-godišnji Dušan L. i 21-godišnja Jelena P. ranjeni su večeras u pucnjavi koja se dogodila u javnoj garaži na Obilićevom vencu u centru Beograda.

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2009.

21:25

Default images

Na njihovo vozilo pucao je za sada neidentifikovani muškarac koji je pobegao sa lica mesta u džipu u kome su ga čekale još dve osobe. Ranjeni su prebačeni u Urgentni centar i njihovo stanje je, kako saznaje B92, stabilno.

Incident dogodio oko 20.45. Muškarac i devojka sedeli su u bašti jednog od kafića na Obilićevom vencu. Kada su seli u svoj automobil, VW "Phaeton" budvanskih registracija, u njihovom pravcu ispaljeno je pet metaka. Kako tvrde očevici, muškarac je ranjen u predelu desnog ramena, dok devojka ima prostrelnu ranu na nozi. Odmah posle pucnjave utrčali su u vozilo Hitne pomoći koje se tu zateklo.

Odmah posle pucnjave, napadač je pobegao u crnom džipu marke BMW u kojem su ga čekala dvojica pomagača. Policija je veoma brzo stigla na mesto pucnjave, a svi čija su vozila bila u garaži bili su legitimisani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: