Apel: Pažljivo na Adi Ciganliji

Uprava Ade Ciganlije ponovo apelovala na posetioce da se ne kupaju u zonama u kojima je to zabranjeno i da to ne čine van radnog vremena spasilačkih službi.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.07.2009.

01:16

Default images

U saopštenju je navedeno da spasilačke službe rade svakog dana od 10 do 19 časova i da je usled visokih dnevnih temperatura povećan broj posetilaca, pa te službe, zbog nesavesnih kupača koji nepoštovanjem pravila dovode sebe u opasnost, imaju dosta intervencija.

Posebno se upozorava da je naročito rizično preplivavanje Savskog jezera, kao i kupanje u večernjim časovima, kada na jezeru nema spasilaca.

Spasioci i Služba obezbeđenja nemaju mogućnost i ovlašćenja da bilo koga od posetilaca primoravaju da poštuju ova pravila, tako da ih kupači, pre svega zbog lične bezbednosti, moraju sami prihvatiti, a svi oni koji se kupaju mimo pravila, rade to na sopstveni rizik, upozoreno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: