Dačić: MUP traga za Vučinićem

Ministarstvo unutrašnjih poslova traga za Sinišom Vučinićem koji, prema podacima policije, nije na teritoriji Srbije, kaže resorni ministar Ivica Dačić.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2009.

17:19

Default images

Dačić je rekao da je MUP pravovremeno reagovao na pretnje koje je Vučinić uputio novinaru Milošu Vasiću i lideru Socijaldemokratske unije Žarku Koraću i da se u saradnji sa Tužilaštvom preduzimaju sve potrebne mere kako bi im bila obezbeđena sigurnost.

Ministar policije je odbacio navode pojedinih medija da je MUP brže reagovao u slučaju pretnji Damira Dokića ambasadorki Australije i objasnio da Vasić i Korać nisu slučaj prijavili nadležnim organima, već su policija i tužilaštvo na osnovu svojih ovlašćenja pokrenuli postupak.

Vučinić se u pismu "Glasu srpske" i "Vremenu" "pohvalio" da je doprineo ubistvu Zorana Đinđića i naveo da će tako završiti i Vasić i Korać.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: