Poskupljuje voda u Loznici

Loznica -- U Loznici će od 1. avgusta voda biti 40 odsto skuplja, a biće veća i naknada za kanalizaciju, izjavio je direktor Vodovoda i kanalizacije Slobodan Todorović.

Izvor: Tanjug
Podeli

On je precizirao da je nova cena metra kubnog vode za domaćinstva 27,51 dinar, bez naknade i poreza na dodatu vrednost, a do sada je iznosila 19,65 dinara, dok će naknada za kanalizaciju, koja je bila 9,80, sada stajati 13,72 dinara.

Nova cena vode za privredu je 82,53 za metar kubni, a bila je 58,95 dinara, dok će za kanalizaciju sa 29,48 poskupeti na 41,27 dinara naveo je Todorović, koji je dodao da će od 1. janura sledeće godine uslediti još jedno povećanje cena u iznosu od oko 15 odsto.

Prema njegovim rečima, odluku o tome donelo je Gradsko veće Loznice, što je jedan od uslova za realizaciju druge faze programa za tehničko-tehnološko poboljšanje mreže, uređaja i prateće opreme i unapređenja ekonomsko-finansijskog poslovanja tog lozničkog JKP.

Info

Gej brakovi u Albaniji?

Tirana -- Albanija bi mogla biti prva balkanska zemlja koja će dozvoliti brakove između osoba istog pola, pošto je premijer Sali Beriša najavio donošenje takvog zakona.

Region petak 31.07. 20:02 Komentara: 3

Dijalog Zagreba i Ljubljane

Trakošćan -- Hrvatska i Slovenija će nastaviti dijalog o pograničnom sporu s nadom da bi rešenje moglo biti nađeno do kraja ove godine, izjavili su premijeri dveju zemalja.

Region petak 31.07. 18:56 Komentara: 3
strana 1 od 783 idi na stranu