Napad na povratnika kod Kline

Srbin povratnik Radoš Magić povređen je u blizini sela Grabac kod Kline, u kojem živi, preneli su srpski izvori u tom selu.

Izvor: Beta

Sreda, 15.07.2009.

18:08

Default images

Magića su pronašli Srbi povratnici, oko 14.30, kako leži nepokretan u lokvi krvi u svom šljiviku izvan sela.

Na poziv meštana prvi su stigli pripadnici KFOR-a koji su ukazali prvu pomoć povređenom. Potom su, kažu Srbi, došli i pripadnici kosovske policije, kao i hitna pomoć koja je povređenog prevezla u Urgentni centar u Peći.

Meštani kažu da je Magić imao veliku povredu na glavi.

Portparol kosovske policije u Peći Avni Đonbaljaj potvrdio je agenciji Beta da je povratnik Radoš Magić iz sela Grabac kod Kline povređen, verovatno udarcem tupim predmetom po glavi.

On je naglasio da povređeni Srbin nije bio u stanju da da bilo kakvu izjavu.

Naglasio je da se sumnja da je Magić napadnut ali da to za sada ne može sa sigurnošću da se tvrdi.

Đonbaljaj je rekao da je istraga u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: