Suzan Bojl doživela nervni slom

Beograd, London -- Škotska domaćica Suzan Bojl, zvezda popularnog šou programa "Britanija ima talenat", doživela je nervni slom nakon finala tog takmičenja i sada je u bolnici.

Izvor: B92
Podeli

Prethodna noć bila je veoma teška za Suzan Bojl, koja je navodno zbog iscrpljenosti primljena u jednu londonsku bolnicu. Kako piše engleski časopis “Dejli mejl”, razlog njene posete lekaru je zapravo emotivni krah koji je doživela kad je saznala da je u šou programu "Britanija ima talenat" osvojila drugo mesto.

Pritisak je verovatno bio veliki za četrdesetosmogodišnju Suzan Bojl, javili su britanski mediji.

Nakon finala televizijskog takmičenja "Britanija ima talenat" Suzan se vratila u hotel u kome je odsela.

Međutim, posle nekog vremena hotelski službenici pozvali su hitnu pomoć i prijavili da se Suzan ponaša krajnje čudno.

Ona se svađala sa zaposlenima u hotelu, trčala hodnicima i vikala "Mrzim taj šou".

"Mislim da niko ne zna kakav je uticaj to takmičenje imalo na mentalno zdravlje Suzan Bojl. Drago mi je što iz svega ovoga može da izvuče neku dobit i zarađuje od svog talenta koji neosporno poseduje, ali da li je ona psihološki sposobna da sve to prihvati i na poraz gleda kao na potpuno normalnu stvar", pita se psiholog Dejvid Vilson.

Grupa uličnih pevača i igrača "Diversiti" pobedila je na televizijskom takmičenju "Britanija ima talenat".

Ta desetočlana trupa osvojila je 160 000 dolara i mogućnost da nastupa pred engleskom kraljicom.

Oni su u finalu porazili favoritkinju Suzan Bojl, koja je postala međunarodna zvezda već posle prvog pojavljivanja na tom takmičenju, kada je otpevala pesmu "Sanjala sam san" iz mjuzikla "Jadnici".

Saksofonista Džulijan Smit zauzeo je treće mesto na britanskom takmičenju.

Svet

Dete preživelo pad aviona

Dubai, Moroni, Pariz -- Prema najnovijim izveštajima lokalnih vlasti i medija, jedno dete je preživelo udes aviona, koji je leteo iz Sane u Jemenu ka Moroniju na Komorskim ostrvima.

Svet utorak 30.06. 23:01 Komentara: 56

Sarkozi protiv Libermana?

Jerusalim -- Predsednik Francuske Nikola Sarkozi savetovao je izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu da smeni šefa diplomatije Avigdora Lidermana, tvrde izraelski izvori.

Svet utorak 30.06. 21:53 Komentara: 0

Obama: Ilegalan državni udar

Vašington, Njujork -- Predsednik Manuel Zelaja, koga je vojska proterala iz Hondurasa, za Sjedinjene Države ostaje šef te države, poručuje američki predsednik Barak Obama.

Svet utorak 30.06. 21:42 Komentara: 21

OEBS okončao misiju u Gruziji

Tbilisi -- OEBS je okončao danas misiju u Gruziji, nakon 17 godina prisustva, što je izazvalo bojazan Tbilisija za bezbednost u separatističkom regionu Južnoj Osetiji.

Svet utorak 30.06. 17:08 Komentara: 0
strana 1 od 188 idi na stranu