Bomba ispred samousluge

U severnom delu Kosovske Mitrovice, ispred ulaznih vrata jedne samousluge, pronađena je neeksplodirana ručna bomba koju je potom deaktivirala ekipa Kfora.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2009.

14:33

Default images

Komandir policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice Milija Milošević izjavio je Tanjugu da je bomba pronađena jutros nešto posle šest časova, nakon čega su na lice mesta stigli pripadnici specijalne jedinice Kfora koji su deaktivirali bombu.

Eksplozivna naparava je pronađena ispred samousluge koja se nalazi u centru grada u Ulici kralja Petra Prvog i situacija je normalizovana oko osam časova, rekao je Milošević.

Vlasnik samousluge Dragiša Kostić izjavio je mitrovičkom radiju "Kontakt plus" da je bombu ispred lokala našao njegov radnik jutros kada je došao na posao.

"Slučaj smo prijavili policiji, posle čega je došao Kfor", rekao je Kostić. On je dodao da mu do sada nisu bile upućivane nikave pretnje i da ne zna šta bi mogao biti motiv ostavljanja eksplozivne naprave ispred njegove radnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: