Talibani odsekli glave zvaničnicima

Talibanski pobunjenici su odsekli glave dvojici vladinih zvaničnika u dolini Svat, kao odmazdu za ubistvo dvojice talibanskih komandanata.

Izvor: B92

Nedelja, 03.05.2009.

19:28

Default images

Dvojica vladinih zvaničnika su kidnapovana i pogubljena u subotu uveče u selu Kuvaza Kejl, 18 kilometara severno od glavnog grada Mingore, a njihova tela su bačena pored puta, izjavio je šef policije Danišvar Kan. Portparol vojske Muslim Kan je izjavio da je njihovo ubistvo osveta za ubistvo dvojice talibanskih komandanta ranije u toku dana.

Pakistanske snage bezbednosti započele su 26. aprila presudnu ofanzivu protiv ekstremista u Buneru i Diru, oblastima pored doline Svat, u kojima je, prema podacima vojske, do sada ubijeno 170 pobunjenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: