U udesu aviona poginulo sedmoro

Bangi -- U udesu Boinga 737 koji je pao u zapadnom delu Konga poginulo je svih sedmoro ljudi koji su bili u avionu.

Izvor: Beta
Podeli

Avion je leteo iz Centralnoafričke Republike za Harare u Zimbabveu, gde je trebalo da se obavi tehnički pregled, a srušio se juče posle usputnog sletanja u Kongu. "U nesreći je poginulo sedam ljudi, pilot, kopilot i još pet članova posade", rekao je ministar saobraćaja Centralnoafričke Republike, zemlje iz koje je avion poleteo.

Avion je vlasništvo privatne centralnoafričke kompanije "Bako", a uzrok njegovog pada za sada nije poznat, rekao je ministar.

Svet

Napad na kraljevsku porodicu?

Amsterdam, Apeldorn -- Četiri osobe su poginule kada je automobil uleteo u svečanu povorku povodom holandskog praznika Kraljičin dan. U povorci su bili i članovi kraljevske porodice.

Svet četvrtak 30.04. 17:32 Komentara: 6

Baku: 13 ubijenih na fakultetu

Azerbejdžan, Baku -- Trinaest osoba je ubijeno na fakultetu u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, kada je napadač počeo da puca na studente, javili su lokalni mediji.

Svet četvrtak 30.04. 11:50 Komentara: 0

Kastro: SAD da učine prvi korak

Havana -- Predsednik Kube Raul Kastro izjavio je da SAD treba da učine prvi korak prema Kubi, ali je dodao da neće pristati na raspravu o kubanskom političkom sistemu.

Svet četvrtak 30.04. 01:35 Komentara: 1

Policija suzavcem protiv radnika

Varšava -- Poljska policija je suzavcem i vodenim topovima rasterala u Varšavi radnike iz Gdanjska koji su hteli da prodru među delegate kongresa Evropske narodne partije.

Svet četvrtak 30.04. 01:09 Komentara: 4

Poginuo nemački vojnik

Kabul -- Jedan nemački vojnik je poginuo a četvorica su ranjena u zasedi pobunjenika u Avganistanu, saopštilo je nemačko ministarstvo odbrane.

Svet četvrtak 30.04. 01:05 Komentara: 6
strana 1 od 212 idi na stranu