SRS: Utvrditi istinu o "Ušću"

Šef poslaničke grupe radikala Dragan Todorović izjavio je da će ta stranka insistirati na otkrivanju svih činjenica o prodaji poslovnog centra “Ušće“.

Izvor: Beta

Sreda, 22.04.2009.

18:40

Default images

Todorović je ocenio da je “Ušće” jedna od najvećih pljački i korupcionaških afera u Srbiji u poslednjih 10 godina i da je pitanje kako je tako vredna zgrada sa placem prodata za 10 milona maraka. Todorović kaže da su u taj posao bili "uključeni svi - od tadašnjeg predstavnika savezne vlade, republičke vlade i grada Beograda".

Kako tvrdi, odluka je bila da zgrada može biti rekonstruisana i data u zakup, kao i da može biti i prodata, ali je juna 2001. godine Savezna direkcija za imovinu sastavila i dala oglas u kome se pominje samo prodaja, ali ne i rekonstrukcija.

"Ko je i kako mogao da da samo ovakav oglas, da pređe preko donetih zaključaka i da se u oglas ne stavi rekonstrukcija centra Ušće", upitao je Todorović.

Prema njegovim rečima, biće lakše utrditi ko je sve umešan u prodaju te zgrade ako se dođe do odgovora na pitanje ko je promenio oglas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: