Vukčević: Mladić možda u Beogradu

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević je za Politiku izjavio da veruje da bi Ratko Mladić mogao da se nađe u Hagu do kraja godine.

Izvor: Politika

Subota, 21.03.2009.

01:15

Default images

Vukčević je rekao "i da je Beograd moguće mesto Mladićevog skrivanja". Gde su Ratko Mladić i Goran Hadžić, bilo je ključno pitanje koje su evropski parlamentarci postavljali Vladimiru Vukčeviću, tužiocu za ratne zločine Srbije prilikom ovonedeljnog boravka u Briselu, piše "Politika“.

Na skupu, čiji je naziv bio "Srbija i ratni zločini – pravda za pomirenje”, Vukčević je rekao da niko od onih koji sprovode Akcioni plan ne zna gde su preostali haški optuženici, ali da je ipak realno očekivati da se Ratko Mladić do kraja godine nađe u Hagu.

Vukčević je pomenuo da "je Beograd pogodno mesto za skrivanje, s obzirom na to da je glavni grad Srbije urbana džungla i da su se tu krili i Radovan Karadžić i pripadnici organizovanih kriminalnih grupa“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: