Izmislio sopstvenu otmicu

Andrej Lazarević izmislio da je otet i tražio od oca 2.000 evra za otkup

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2009.

16:56

Default images

Novosadska policija uhapsila je Andreja Lazarević (24) iz Svrljiga, jer je izmislio da je otet, a potom tražio od oca 2.000 evra kako bi ga navodni otmičari oslobodili, saopštio je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Lazarević je ocu poslao sms poruku da su ga oteli "opasni Crnogorci", a zatim ga pozvao telefonom i objasnio da se nalazi na nepoznatoj adresi u Novom Sadu, i da u određeno vreme treba da isplati 2.000 evra, kako bi ga oslobodili, navodi MUP.

Istog dana otac je policiji u Novom Sadu prijavio otmicu sina, a zatim, pošto mu je Andrej predočio gde treba da preda novac, otišao na ugovoreno mesto i predao sinu 2.000 evra.

Andrej Lazarević, student JAT-ove Pilotske akademije u Vršcu, ubrzo je uhapšen.
Andrej je policiji rekao da ima finansijskih problema, zbog čega je izmislio priču o otmici, kako bi došao do novca od oca, s kojim je u lošim odnosima, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: