Objekti predati Univerzijadi 2009.

Ključevi prvih pet zgrada u Univerzitetskom naselju u Novom Beogradu predati su na upotrebu preduzeću “Univerzijada 2009”.

Izvor: B92

Sreda, 18.03.2009.

17:04

Default images

Više od 20 preduzeća je za 656 dana gradnje završilo objekte koji tek treba da budu opremljeni nameštajem i konačno pripremljeni za dolazak sportista. Univerzitetsko naselje služiće za smeštaj učesnika Univerzijade, posle čega će se useliti novi vlasnici jer je mnogo stanova već prodato.

Po ceni od gotovo dve hiljade evra za kvadrat, još oko 400 stanova čeka nove vlasnike.

“Danas se predaje pet objekata raspoređenih na pet parcela - praktično jedan objekat na svakoj parceli. U narednih nedelju do 10 dana biće predato narednih 5, što znači ukupno 10 od 14 objekata. Naredna dva će biti predata za dve nedelje, tako da, u suštini, poslednja dva će ostati praktično polovinom meseca aprila“, kaže direktor projekta Aleksandar Živanović.

“Čeka nas još dosta posla. Pre nekoliko dana je krenulo i zvanično opremanje sela i ono će trajati naredna dva meseca, treba da se završi krajem maja. Čeka nas i uspostavljanje funkcionalnog režima sela i komandnog centra u okviru objekta“, naveo je direktor objekata Univerzijade Beograd 2009 Ranko Tepavčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: