Besplatan internet školi u Somboru

U OŠ “Bratstvo i jedinstvo” u Somboru otvorena je internet-učionica koju je “Telekom Srbije” opremio sa osam računara i besplatnim internet priključkom.

Izvor: B92

Utorak, 17.03.2009.

15:38

Default images

Kompanija "Telekom Srbije" do sada je besplatno uvela internet u više od 940 osnovnih i srednjih škola u Srbiji, saopšteno je iz te kompanije. U okviru akcije koje je u saradnji sa Ministarstvom prosvete započeta u decembru prošle godine, “Telekom Srbije” obezbedio je i 60 računara za školske internet učionice.

Direktorka za odnose sa javnošću “Telekoma Srbija” Milica Amidžić izjavila je da je ta kompanija uradila istraživanje koje je pokazalo da školama u Srbiji nedostaje još oko 25.000 računara.

Ona je pozvala druge kompanije da se uključe u akciju opremanja osnovnih i srednjih škola računarima i navela da je do sada akciju “Telekoma Srbije” podržalo 20 kompanija iz Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: