"Priči nikad kraja" na TV B92

Od nedelje, 22. marta, na Televiziji B92 počinje nova emisija "Priči nikad kraja", koju će voditi Gorica Nešović, sadašnja voditeljka radijske emisije Dizanje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.03.2009.

10:52

Default images

Svake nedelje od 20 časova gledaoci će moći da uživaju u pričama o zanimljivim ljudima i događajima. U svakom izdanju emisije "Priči nikad kraja" gostovaće po jedna poznata ličnost, a ostali gosti biće manje poznati ljudi koji se bave nekim lepim veštinama, imaju neobična interesovanja ili nesvakidašnju životnu priču.

Autorka Gorica Nešović ističe da “mali čovek sa svojim lepim životom ili životom u kome se dešavaju, kao i svima nama, i lepe i ružne stvari, može da bude dobar sagovornik”.

“Svaka priča koja nekog može da razveseli ili prosto može da ti malo podigne energiju zaslužuje da bude deo ove emisije”, navodi ona.

Posle razgovora sa gostima sledi poslastica pošto domaćica emisije sprema razne đakonije. Gorica objašnjava da to neće biti “nikakva fensi jela”, već nešto obično, što može da se napravi za pola sata i može da se nađe u svakoj samoposluzi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: