Nova igrica: Probudite ministra

Bivši ministar finansija Japana Šoiči Nakagava, poznat po tome što je zaspao na konferenciji za štampu na samitu G8, postao je junak igrice za mobilni telefon.

Izvor: Tanjug

Subota, 28.02.2009.

01:18

Default images

Nakagavu svi pamte po tome što je zaspao na jednoj konferenciju za štampu na samitu G8, na koju je, kako se pretpostavilo, došao u pripitom stanju, dok je on objasnio da je bio pod jačom dozom lekova protiv prehlade. Mada je u međuvremenu podneo ostavku na tu funkciju, on se ipak našao na meti proizvođača igrica za mobilne telefone.

U novoj igrici nazvanoj "Prodrmajte spavača" igrači treba da održe u budnom stanju jednog drogiranog ministra koji neobično podseća na Šoičija Nakagavu, da ga nateraju da odgovara na pitanja novinara i da mu dozvole kratke 'dremke' kako bi sakupio snagu.

Igra se završava ako ministar zaspe tokom nekog pitanja.

U decembru prošle godine, jedna britanska internet firma lansirala je igricu u kojoj jedan irački novinar cipelama gađa Džordža Buša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: