Kviz "Narod protiv" na TV B92

Beograd -- Od utorka, 17. februara, na Televiziji B92 počinje kviz "Narod protiv" u kome će, osim takmičara, novac moći da osvoje i gledaoci.

Izvor: B92
Podeli

Kviz znanja produkcijske kuće Advantidž, poznate po kvizu "Želite li da postanete milioner", na programu će biti četiri puta nedeljno, od utorka do petka, a voditelj kviza je Miloš Milovanović.

U novom kvizu "Narod protiv" na testu će se naći ne samo učesnici, već i gledaoci. Suma koju takmičari mogu da osvoje nije ograničena, tako da krajnji iznos zavisi isključivo od njihovog znanja.

Gledaoci u kvizu učestvuju slanjem pitanja putem SMS poruka. Ukoliko takmičar ne zna odgovor, gledalac koji je postavio pitanje može osvojiti i do 30 hiljada dinara.

Sudeći po reakcijama prvih takmičara, odmeravanje snaga sa gledaocima nešto je što kviz "Narod protiv" čini izuzetno zanimljivim.

Prva emisija kviza "Narod protiv" emitovaće se premijerno na Televiziji B92 u utorak, 17. februara, u 20 časova.

Razno

Nova igrica: Probudite ministra

Tokio -- Bivši ministar finansija Japana Šoiči Nakagava, poznat po tome što je zaspao na konferenciji za štampu na samitu G8, postao je junak igrice za mobilni telefon.

Razno subota 28.02. 01:18 Komentara: 2

Na današnji dan 28. februar

1525 - Španski osvajač Ernan Kortes pogubio je poslednjeg astečkog cara Kuautemoka. 1825 - Rusija i Velika Britanija potpisale su ugovor kojim je određena granica

Razno subota 28.02. 00:59 Komentara: 0
strana 1 od 45 idi na stranu