Kviz "Narod protiv" na TV B92

Od utorka, 17. februara, na Televiziji B92 počinje kviz "Narod protiv" u kome će, osim takmičara, novac moći da osvoje i gledaoci.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.02.2009.

00:18

Default images

Kviz znanja produkcijske kuće Advantidž, poznate po kvizu "Želite li da postanete milioner", na programu će biti četiri puta nedeljno, od utorka do petka, a voditelj kviza je Miloš Milovanović.

U novom kvizu "Narod protiv" na testu će se naći ne samo učesnici, već i gledaoci. Suma koju takmičari mogu da osvoje nije ograničena, tako da krajnji iznos zavisi isključivo od njihovog znanja.

Gledaoci u kvizu učestvuju slanjem pitanja putem SMS poruka. Ukoliko takmičar ne zna odgovor, gledalac koji je postavio pitanje može osvojiti i do 30 hiljada dinara. Sudeći po reakcijama prvih takmičara, odmeravanje snaga sa gledaocima nešto je što kviz "Narod protiv" čini izuzetno zanimljivim.

Prva emisija kviza "Narod protiv" emitovaće se premijerno na Televiziji B92 u utorak, 17. februara, u 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: