Kikinda: Takmičenje u besedništvu

Beograd -- Tradicionalno takmičenje “Besede u Zoranovu čast” organozovano je u Kikindi sklopu obeležavanja šest godina od ubistva prvog demokratskog premijera.

Izvor: B92
Podeli

Mladi besednici našli su se u Kikindi po četvrti put kako bi predstavili veštinu dobrog govora. Besedništvo je veština i umetnost i potrebna su lična ulaganja da bi se na pravi način ovladalo govorničkom veštinom, što je među 11 učesnika pokazala Jelena Belos koja se i kvalifikovala za polufinale u Subotici.

Ovi mladi ljudi su pokazali da je pred njima buducnost i da njihove besede pokazuju i promovisu vrednost moderne i evropske Srbije koju je definisao Zoran Đinđić.

Lokalna takmičenja održaće se u 12 opština, a pobednici kvalifikacija odmeriće snage u polufinalu 6. marta u Nišu i 8. marta u Subotici, dok će finale biti održano 12. marta u Beogradu.

Info

Netenjahu odustao od pregovora

Jerusalim -- Lider partije Likud Benjam Netanjahu odustao je od daljih pregovora o formiranju koalicione vlade sa šeficom partije Kadima Cipi Livni, saopšteno je večeras.

Svet subota 28.02. 21:00 Komentara: 0

Eksplozija na stanici metroa

Kairo -- Nepoznati počinilac bacio je danas molotovljev koktel na stanicu metroa u Kairu u kojoj je bilo mnogo putnika, ali u tom napadu nije bilo povređenih.

Svet subota 28.02. 20:35 Komentara: 0
strana 1 od 895 idi na stranu