Ranjen folk pevač Aca Lukas

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, ranjen je vatrenim oružjem u desnu natkolenicu, u Novobeogradskim blokovima.

Izvor: B92

Utorak, 03.02.2009.

20:28

Default images

Lukas je prebačen u Urgentni centar i van je životne opasnosti. Kontraverzni pevač ranjen je iz pištolja u Gandijevoj ulici ispred broja 66 dok je ulazio u svoj džip. Kako saznaje B92, Lukas je oko 20 časova, izašao iz zgrade, i krenuo ka kolima gde ga je čekao napadač.

Iz takozvane sačekuše, napadač, koji je prema opisu policije imao crnu jaknu sa kapuljačom pucao je na Lukasa.

Od dva metka koja je ispalio, jedan je pogodio pevača, dok je drugi završio u zemlji.

On je kolima hitne pomoći prebačen u Urgentni centar. Portparol te zdrvastvene ustanove rekao je da je Lukas van životne opasnosti i da će uskoro biti pušten kući.

Lukas je u više navrata javno komentarisao svoja poznanstva sa beogradskim podzemljem. U serijalu B92 “Sav taj folk” on je rekao da se druži kriminlacima.

Inače, Lukas je bio uhapšen u akciji Sablja 2003. i izdržao četvoromesečnu kaznu zatvora zbog neovlašćenog držanja oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: