Beograd: Uhapšeni razbojnici

Policija je uhapsila dva mladića koji su na teritoriji Beograda, nezavisno jedan od drugog, počinili ukupno 41 delo razbojništva, saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug

Petak, 30.01.2009.

18:42

Default images

Policija je privela Ž.S. (26), koji je na teritoriji Novog Beograda izvršio 19 krivičnih dela razbojništava. Osumnjičeni je u prodavnicama i kioscima od radnika, uz pretnju nožem i lažnim pištoljem, oduzimao dnevni pazar, a prilikom hapšenja kod njega je pronađena kapa "fantomka" i nož.

On je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom istražnom sudiji koji mu je odredio pritvor.

Policija je preksinoć uhapsila M.P, neposredno po izvršenju krivičnog dela, kada je u prodavnici "C-marketa" u Ulici Jovana Rajića, maskiran "fantomkom", uz pretnju lažnog pištolja, od radnice oteo pazar u iznosu od 11.000 dinara.

Osumnjičeni je, u periodu od marta 2008. godine do januara 2009. godine, na teritoriji opština Vračar, Stari Grad, Zemun i Zvezdara izvršio 22 krivična dela razbojništva u prodavnicma "C marketa", "AD Pekabeta", "TP Višnjica" dućani i "Lili drogerija", otimajući od radnika dnevni pazar, uz pretnju pištoljem.

M.P. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom istražnom sudiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: