Doktoru Slaviku ukinut pritvor

Okružni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor suspendovanom hirurgu Kliničkog centra Srbije Eugenu Slaviku, osumnjičenom za primanje mita.

Izvor: B92

Petak, 30.01.2009.

17:17

Default images

On će danas biti pušten iz Centralnog zatvora u Beogradu, u kom je proveo 23 dana. Portparolka Okružnog suda Ivana Ramić rekla je da je sud utvrdio da su prestale okolnosti zbog kojih mu je pritvor određen i da će se on u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Okružno tužilaštvo u Beogradu podiglo je juče optužnicu protiv Slavika, zbog sumnje da je tražio 500 evra od Žarka Miloševića, a primio 300, kako bi operisao njegovog sina D.M. (11) kome je nađen tumor na grudnom košu.

Milošević je u istrazi posvedočio da mu je Eugen tražio novac kako bi mu operisao dete, kao i da je, u dogovoru sa policijom, ušao ozvučen u doktorovu kancelariju.

Slavik je uhapšen 8. januara, a po saslušanju pred istražnim sudijom zbog problema sa zdravljem prebačen je u bolnicu Okružnog zatvora u Beogradu, koju danas napušta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: