Danska: Pucnjava u tržnom centru

Naoružani musksarac ranio je dva Izraelca koji su radili u tržnom centru u centralnoj Danskoj, saopštila je policija.

Izvor: Beta

Sreda, 31.12.2008.

19:56

Default images

Portparol policije Lars Thede je rekao da su ranjena dva Izraelca. Jedan je ranjen u ruku, a drugi u nogu. Incident se dogodio oko 14.30 časova u šoping centru Rosengard u gradu Odense, na oko 170 kilomtara zapadno od Kopenhagena. U to vreme tržni centar je bio ispunjen ljudima koji su obavljali poslednju kupovinu uoči novogodišnjih praznika.

Thede je kazao da se na snimku s kamere za nadzor može videti da je napadač bio u srednjim 20-im godinama.

"Ne možemo da kazemo da li je Palestinac, Iračanin ili odakle je", naveo je Thede dodadajući: "Isuvise je rano da se kaže da li ovo ima nešto s onom što se dešava drugde"

Napadač je prodavao proizvode za negu kose, a u proteklih nekoliko dana ga je maltretirla grupa mladih, prenela je agencija Ritzau.

Dnevnik B.T. je na svojoj internet srtrani objavio da je napadač uzviknuo nešto na stranom jeziku i potom pucao. Drugi Izraelac u frizerskoj radnji je bacio stolicu na napadača, navodi list.

Napadač je pobegao u tamnom vozilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: