Optužnica za polivanje kiselinom

Četvrto opštinsko tužilašto u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Biljane Perendžić-Ilić zbog sumnje da je 4-godišnju ćerku i muža polila kiselinom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.12.2008.

15:09

Default images

Time ih je 8. decembra lakše povredila. Tužilaštvo je prvobitno zatražilo istragu protiv njenog supruga zbog istog krivičnog dela, ali je kasnije promenilo svoj zahtev utvrdivši da je ona lažno teretila supruga za ono što je ona učinila.

Vanpretresno veće je razmatralo optužnicu i odlučilo da ona treba da ostane u pritvoru, izjavio je Tanjugu potpredsednik suda Zoran Tejić.

Neodgovorna majka tereti se za krivično delo nasilja u porodici, a veće joj je na zahtev tužilastva produžilo pritvor za još mesec dana, naveo je Tejić.

Incident se dogodio kada je Biljana sa suprugom Mladenom, od koga se razvodi, povela devojčicu na pregled u bolnicu.

Supružnici su se posvađali, pa je, kako se sumnja, Ilićeva u jednom trenutku iz torbe izvadila flašicu kiseline i polila muža, ali i ćerku. Devojčica i njen otac zadobili su lakše opekotine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: