"Priči nikad kraja" na Sajmu knjiga

Knjiga ''Priči nikad kraja'' Jelice Greganović i Gorice Nešović promovisana je danas na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 25.10.2008.

17:59

Default images

Knjiga je nastala kao zbirka priča koje su svoje mesto našle na VIP Blogu B92 i rubrici B92 ''Život''. Knjiga sadrži priče dve najbolje drugarice – priče o ''malim stvarima'', lična hronologija svakodnevice, sačinjena od njenih dobrih i loših strana, ispričana kroz duhovito, ali i gorko gledanje života.

Uz želju da se svakodnevni događaji i osećanja učine vrednim pažnje, ova knjiga je i ženski pogled na svet, koji istovremeno pokazuje i stalnu novinarsku radoznalost i potrebu da se zabeleži bogatstvo, zanimljivost i lepota upravo tog svakodnevnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: