Urušavanje kuća na Čuburi

U beogradskom naselju Čubura srušila se kuća od 50 kvadratnih metara i delovi tri manje kuće. Gradonačelnik Dragan Đilas obišao Čuburu, nema povređenih.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 12.10.2008.

20:26

Default images

Đilas je prilikom posete rekao da je obezbeđen privremeni smeštaj 17 porodica iz tih kuća u hotelima. Pomoćnik ministra policije Predrag Marić izjavio je za Tanjug da nije bilo povređenh. Kuće koje su se srušile su u blizini gradilišta stambene višespratnice u Dubljanskoj ulici 35.

Predstavnik investitora na tom gradilištu Nedeljko Prelić rekao je da je gradilište dobro obezbeđeno, ali da će ekspertiza pokazati uzrok klizanja terena.

Izvođač radova je "Komgrap", dok je podizvođač "Gradnjakop".

Policija koja je na licu mesta i vrši uviđaj, nije želela da komentariše rušenje kuća.

Stanovnici susednih kuća rekli su agenciji Beta da se pre nego što su se kućice srušile, čulo krckanje, a zatim i potresi.

Pre dve godine u istom kraju u Čuburskoj ulici došlo je do klizanja terena i tom prilikom se urušio deo zgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: