Pritvor za navijače Vojvodine

Istražni sudija Opštinskog suda u Jagodini Predrag Stavrić odredio je pritvor do 30 dana sedmorici navijača Fudbalskog kluba "Vojvodina“.

Izvor: B92

Subota, 27.09.2008.

17:43

Default images

Oni su se 14. septembra, pred utakmicu "Jagodina" - "Vojvodina", sukobili s policijom u centru Jagodine. Kako je saopšteno u Opštinskom sudu, pritvoreni su: K.T, K.S, L.D, V.M, R.M, V.P. i K.V, svi iz Novog Sada.

Njima se stavlja na teret da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i uništenje i oštećenje tudjih stvari.

U tom sukobu je učestvovalo oko 80 navijača "Vojvodine", a lakše je povredjeno osam policajaca, oštećeno je nekoliko lokala u glavnoj ulici i vozila parkiranih u blizini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: