"Nova stranka bez pojma 'radikal'"

Tomislav Nikolić rekao da se sa Aleksandrom Vučićem dogovorio da nova stranka neće imati reč "radikal" u imenu, piše Politika.

Izvor: B92

Petak, 12.09.2008.

01:18

Default images

"Nadam se da ćemo iduće nedelje Aleksandar Vučić i ja, zajedno, održati konferenciju za novinare na kojoj ćemo saopštiti ime naše stranke, predstaviti njen program, imena osnivača i logo“, rekao je Tomislav Nikolić, bivši zamenik predsednika Srpske radikalne stranke. On je rekao da nova stranka neće imati reč "radikal" u imenu, jer Vučić smatra da bi to zbunjivalo birače.

"Vučić ukazuje na činjenicu da bi to bilo zbunjujuće za birače i on je tu u pravu. Potisnuću svoju veliku ljubav prema tom imenu i imaćemo, verovatno, neko ime bez reči 'radikal'. Ali o tome će odlučivati nas 18 iz poslaničkog kluba", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: