Otvoren "Roda centar" u Kragujevcu

Otvaranje prvog Merkatorovog "Roda centra" u Kragujevcu, za sada jedinstvenog u Srbiji, obeležilila je velika gužva.

Izvor: B92

Nedelja, 31.08.2008.

00:21

Default images

Tržištu u Kragujevcu predstavljen je novi brend pod nazivom "Roda". Nastao je kombinovanjem standarda "Rodić" megamarketa sa standardnim sadržajima "Merkator grupe". Novina na ovdašnjem tržištu privukla je i veliki broj kupaca iz Kragujevca i okolnih opština, o čemu svedoče i velike gužve.

Pored standardnih Merkatorovih sadržaja, potrošačima će u 60 specijalizovanih prodavnica biti ponuđen veliki izbor domaćih i stranih brendova.



"Prezadovoljni smo danas jer smo otvorili vrata prelepog objekta na 30.000 kvadrata, za sam grad investicija vredna oko 20 miliona evra i 300 radnih mesta", rekla je direktorka "Merkatora S" Stanka Čurović.

Ova investicija od velikog je značaja i za grad Kragujevac, tvrdi gradonačelnik Veroljub Stevanović, i u najskorijem periodu najavljuje brojne druge investicije ovog tipa.

"Kragujevac ne liči na onaj grad od pre nekoliko godina, a tek ćete da vidite kako će izgledati za tri godine. Naš cilj treba da bude da ta okosnica, Novi Sad i Kragujevac, u ekonomskom smislu dođu u priliku da svi Beograđani žele da dođu malo do nas. Dakle, da u ekonomskom pogledu budemo iza njih", rekao je Stevanović.

Akcije, promotivne cene, ali i brojni zabavni sadržaji koje su zaposleni u "Roda centru" pripremili, u naredne dve nedelje trebalo bi da privuku brojne kupce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: