Madona sigurno na Jazu

Pop diva Madona sigurno će nastupiti u Budvi 25. septembra na plaži Jaz kod Budve, na istom mestu gde su prošle godine nastupali Rolingstonsi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.06.2008.

01:25

Default images

Madonin honorar ostao je tajna, ali se već sada zna koliko će koštati karte za njen budvanski koncert. Cene će se kretati od 35 do 200 evra, a prodaja počinje 11. jula.

Ugovor je konačno potpisan i nikakvih dodavanja novih koncerata u regionu neće biti. Madona 23. septembra nastupa u Beču, 27. u Atini, a između ta dva nastupa biće gostovanje u Budvi.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, pošto je ugovor u domenu poslovne tajne; međutim, rečeno je da je cena koju će organizatori platiti za Madonin nastup u Budvi otprilike u rangu one koja je plaćena Rolingstonsima.

Pripreme počinju već 5. septembra, bina se montira šest dana pred koncert, a u opticaj će biti pušteno 65.000 karata, kao i 5.000 VIP ulaznica.

Karte će biti u prodaji od 11. jula, a njihova cena je u rasponu od 35 evra, koliko koštaju najjeftinije karte, zatim 70 evra, koliko koštaju mesta ispred bine, pa do 200 evra, koliko će morati da izdvoje oni koji žele da se nađu u VIP sektoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: