Vize za SAD od sutra u Beogradu

Konzularno odeljenje ambasade SAD u Beogradu sutra će ponovo početi s radom, rečeno je u američkoj ambasadi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2008.

12:47

Default images

Konzularno odeljenje će od 1. aprila ponovo biti otvoreno za izdavanje neuseljeničkih i useljeničnih viza, a podnosioci zahteva za američke vize iz Srbije i Crne Gore više neće morati da zakazuju razgovore u ambasadama SAD u Zagrebu i drugim gradovima u regionu.

Sa podnosiocima zahteva za useljeničke vize koji su imali zakazane termine za razgovor u vreme kada je konzulat bio zatvoren stupićemo u kontakt, kako bi dobili nove termine za razgovor, rekli su u američkoj ambasadi.

Konzularno odeljenje ambasada SAD u Beogradu najviše je oštećeno u neredima koji su izbili 21. februara, posle velikog mirnog protesta "Kosovo je Srbija", organizovanog povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, koju su među prvima priznale SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: