Saobraćajna nesreća na Ibarskoj

Na Ibarskoj magistrali još jedna teška saobraćajna nesreća.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.03.2008.

18:48

Default images

Na ulazu u naselje Stepojevac poginula je jedna osoba posle sudara automobila i kamiona. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je blokiran tri sata.

Nekontrolisana brzina, nepažnja i nepoštovanje saobraćajne signalizacije bili su uzrok još jedne teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio vozač iz Beograda.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač askone koji je na mestu ostao mrtav, pokušao je preko pune linije da zaobiđe kolonu automobila, ali je na krivini i u punoj brzini izgubio kontrolu i udario u kamion subotičke registracije.

Od siline udarca automobil se prevrnuo i ostao u suprotnoj traci. Zbog ove teške nesreće, saobraćaj na Ibarskoj magistrali bio je potpuno blokiran skoro tri sata, a kolone vozila bile su duge čak 10 kilometara.

Prema poslednjim informacijama uviđaj je završen, a Ibarska magistrala ponovo je prohodna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: