Sledeća sednica parlamenta 5. marta

Predsednik Skupštine Srbije zakazao je sledeću sednicu parlamenta za sredu, 5. mart. Moguće predstavljanje Akcionog plana.

Izvor: B92

Petak, 29.02.2008.

10:02

Default images

Oliver Dulić je predložio da se na sednici, pored ostalog, razmatra Predlog zakona o budžetskom sistemu i predlozi zakona o izmenama i dopunama zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, o republičkim administrativnim taksama, o porezu na dohodak građana i o porezu na dobit preduzeća, koje je podnela Vlada.

“Možda i o Akcionom planu”

Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić rekao je danas kako očekuje da bi mere Akcionog plana u vezi sa jednostranim proglašenjem nezavisnosti Kosova mogle da budu predstavljene već u sredu, 5. marta za kada je zakazana redovna sednica parlementa.

"Ukoliko Vlada predloži prezentaciju Akcionog plana, siguran sam da će se poslanici složiti da to bude prva tacka dnevnog reda i ta bi rasprava bila u sredu. Ukoliko ne, dnevni red ide svojim normalnim tokom", rekao je Dulić novinarima u parlamentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: