Milosavljević: Jočić bolje

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević kaže da oporavak ministra unutrašnjih poslova Dragana Jočića "ide u dobrom smeru".

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2008.

14:33

Default images

Milosavljević je izjavu dao prilikom obilaska štandova zdravstvenih ustanova koji su postavljeni na Trgu Republike povodom Nacionalnog dana bez duvanskog dima. Upitan za Jočićevo zdravlje, Milosavljević je isprva rekao da ne želi da daje komentare, uz opasku da je za informacije o ministrovom stanju nadležan lekarski konzilijum. Potom je dodao da Jočićev "oporavak ide u dobrom smeru".

On je rekao i da isto važi za Jočićevog vozača Marka Damjanovića.

Milosavljević je predsednik Lekarskog konzilijuma za lečenje Jočića.

Ministar unutrašnjih poslova i vozač Damjanović zadobili su teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između 25. i 26. januara u blizini Velike Plane.

Ministarstvo zdravlja juče je saopštilo da je tok Jočićevog oporavka pozitivan i da je on i dalje na odeljenju intenzivne nege u Specijalnoj ortopedskoj bolnici "Banjica". Za Damjanovića je bilo navedeno da se i on oporavlja.

Jočić je posle nesreće operisan u bolnici na Banjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: