Pritvor osumnjičenima zbog obljube

Lidija Pavlović rekla da je Barči Dž. i Vojkanu S. određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da su izvršili obljubu nad T.U.

Izvor: B92

Subota, 26.01.2008.

10:23

Default images

Slepu trinaestogodišnju Romkinju T.U. koja je dete sa posebnim potrebama, skoro godinu dana seksualno su zlostavljali šesnaestogodišnji brat P. Dž. kao i otac Barča Dž, i komšija Vojkan S. "Treći učesnik, odnosno brat maloletne T. U. P. Dž. nije lišen slobode.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, pošto je reč o maloletnoj osobi", objasnila je portparol niške policije Lidija Pavlović.

Devojčica je izmeštena iz porodice i sklonjena na sigurno mesto.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su tokom saslušanja negirali silovanje, uprkos tome što je sudsko medicinsko veštačenje potvrdilo da je maloletna Romkinja bila žrtva napastvovanja.

Otac maloletne T. U. je tvrdio da njegova ćerka nije danima dolazila kući i da je bilo ko mogao da je napastvuje.

Osumnjičeni komšija takođe je negirao optužbe da je silovao T. U.

Meštani romske mahale Crvena Zvezda tvrde, međutim, da je T.U. skoro godinu dana komšijama pričala šta joj se događa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: