Delegacija srpske Vlade u Moskvi

Delegacija vlade Srbije predvođena premijerom Vojislavom Koštunicom doputovala je večeras u Moskvu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.01.2008.

07:14

Default images

U delegaciji su ministar za infrastrukturu Velimir Ilić i ministar energetike Aleksandar Popović i šef ekonomskog tima Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nenad Popović. Jedna delegacija Srbije, sa generalnim sekretarom Vlade Dejanom Mihajlovom na čelu, još ranije je otputovala u Moskvu na razgovore o detaljima energetskog sporazuma. U delegaciji koja priprema teren bio je i Branko Radujko, funkcioner DS-a.

Detalji sporazuma, koji je pre dva dana prihvatila Vlada Srbije, nisu dostupni javnosti.

Tekst sporazuma o saradnji u oblasti energetike i naftne privrede između Srbije i Rusije biće dostupan javnosti i objavljen na Vladinom sajtu odmah po potpisivanju tog dokumenta u Moskvi, rekao je juče Tanjugu savetnik premijera za saradnju s medijima Srđan Đurić.

Predsednik i premijer Srbije će sutra razgovarati sa ruskim zvaničnima i predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: