Mrkonjić: Buđenje iz učmalosti

Apatin -- Milutin Mrkonjić u Apatinu rekao da se za predsednika kandidovao kako bi Srbiju probudio iz "učmalosti, bede, nerada i podela."

Izvor: Tanjug
Podeli

Kandidat Socijalističke partije Srbije za predsednika države Milutin Mrkonjić izjavio je danas da socijalisti poseduju kadrovski potencijal sposoban da realizuje razvojne projekte, podigne privrednu proizvodnju, zaposli ljude i stvori ambijent socijalne pravde.

Kandidat socijalista za predsednika Srbije posetio je danas, u okviru izborne kampanje, Apatin gde je obišao najsavremeniju fabriku vode, koja posluje u okviru Vodovoda Apatin, zatim Marinu na Dunavu, Robno-transportni centar, koji se prostire na 160 hektara i gde se nalazi najveća od svih bescarinskih zona, čija je projektovana vrednost investicije 350 miliona evra.

Izbori

Objavljeni rezultati u Sjenici

Sjenica, Beograd -- Nakon ponovljenih izbora u Sjenici, rezultati pokazuju da će "Bošnjačka lista za Evropski Sandžak" imati 14, a koalicija "Za Evropsku Sjenicu" 12 odbornika.

Izbori sreda 11.06. 22:12 Komentara: 8

NS: Ne odustajemo od zahteva

Beograd -- Potpredsednica NS Dubravka Filipovski izjavila je da stranke koje su potpisale sporazum o vlasti u Beogradu neće odustati od zahteva za konstitutivnom sednicom.

Izbori sreda 11.06. 13:36 Komentara: 4

Tadić: Razgovori nisu ni počeli

Beograd, Brisel -- Razgovori sa koalicijom okupljenom oko SPS-a nisu još počeli i svaka priča da je premijer dogovoren plod je spekulacija i novinarskih nagađanja, izjavio je Boris Tadić.

Izbori utorak 10.06. 19:05 Komentara: 31
strana 1 od 238 idi na stranu