Direktor nehuman prema životinjama

G17 plus isključio iz članstva direktora Veterinarske stanice Beograd Đorđa Đokića zbog nehumanog odnosa prema životinjama.

Izvor: FoNet

Utorak, 04.12.2007.

07:48

Default images

"Poslednjih nekoliko meseci događaju se mnogobrojni propusti Veterinarske stanice Beograd u sprovođenju masovne sterilizacije usled kojih životinje umiru na ulicama u mukama, o čemu postoji niz dokaza", navodi se u saopštenju te stranke.

G17 plus navodi da nedvosmisleno podržava Strategiju za smanjenje broja pasa lutalica Sekretarijata za zaštitu životne sredine Gradske uprave Beograda.

Ta stranka navodi da je Veterinarska stanica Beograd, čiji je Đokić direktor, postavljena za osnovnog nosioca aktivnosti masovne sterilizacije i čipovanja napuštenih pasa u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: