Poklon povodom Dana štednje

Komercijalna banka će povodom 31.oktobra, Svetskog dana štednje svim bebama koje se rode danas pokloniti štednu knjižicu.

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2007.

16:24

Default images

Na štednoj knjižici nalaziće se i depozit od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti. Na Svetski dan štednje predstavnici Komercijalne banke posetili su 24 porodilišta u Srbiji. Štednu knjižicu će, uz izvod iz matične knjige rođenih, roditelji beba rođenih danas moći da podignu u novembru u bilo kojoj ekspozituri banke, rekla je predstavnica banke Tanja Nedeljković.

"Želim da istaknem da banka ne samo ovom manifestacijom već nizom drugih prati svoje najmlađe i najvernije štediše u želji da nauči najmlađe naraštaje da štede i ne samo da štede, već da se odgovorno odnose prema novcu i da kroz igru i različite manifestacije i zabavu steknu jednu svest o novcu od malih nogu", kaže Nedeljkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: