"Mišković vodi hajku protiv mene"

Beograd -- Velimir Ilić kaže da je hajka koja se u medijima vodi protiv njega rezultat njegovog sukoba sa vlasnikom Delte.

Izvor: Beta
Podeli

Ministar za infrastrukturu je u intervjuu za Politiku rekao da pojedinci pokušavaju da privatizuju Srbiju, da su uzeli mnoge medije, da sponzorišu mnoge aktivnosti i istakao da je biznismen Miroslav Mišković jedan od takvih. Ilić je kazao da je on jedini koji Miškoviću nije "prišao na poklonjenje".

"Nisam ga nikad napao, ali sam mu rekao da malo prikoči, da je prešao sve granice. Evo, sad ide i na najveći srpski brend Crvenu zvezdu. Znači, svugde je od agrara, banaka, osiguranja, puteva, građevine, trgovine, kompletno uvoz, izvoz, dozvole", rekao je Ilić.

On je naveo da o tome nije razgovarao ni sa kim u Vladi Srbije, kao i da mnoge stranke štite Miškovića "izuzev par njih".

Ilić je rekao da njega sada političke stranke napadaju jer "preko njega žele da idu na Vojislava Koštunicu".

Na pitanje da li će se kandidovati za predsednika Srbije, Ilić je naveo da "posle svega misli da u Srbiji treba da se uvede malo čvrste ruke jer je dosta ovog javašluka".

On je, međutim, kazao da, u slučaju da Koštunica podrži Borisa Tadića na tim izborima, to neće značiti raspad narodnjačke koalicije. "Svako ima pravo da podrži koga hoće, a Koštunica je prema meni uvek bio fer i korektan", kazao je Ilić.

strana 1 od 124 idi na stranu